Обяви, съобщения


За седмокласниците


Скъпи седмокласници,

 

 

Имаме удоволствието да ви поканим да се включите в безплатен онлайн видеоурок по математика за 7. клас на тема "Равнобедрен и равностранен триъгълник" с г-жа Ирена Муташка - учител в 42. ОУ "Хаджи Димитър", град София.

 

Очакваме ви на 16 март 2020 г. Първо излъчване на живо – 14.00 ч.

 

Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ) и на страницата на издателството във фейсбук. По време на това излъчване ще можете да задавате въпроси писмено.

 

Достъпът е свободен! Уважаеми приятели, както вече съобщихме, Издателска група "Просвета" стартира инициативата „Учим онл@йн с учител”. Тя включва серия от видеоуроци по български език и литература и по математика за 7. клас, които учениците ще могат да следят от домовете си. Целта е те да наваксат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да се справят с националното външно оценяване в края на учебната година. Повече за нашата инициатива ще научите тук: http://www.prosveta.bg/uchim На същата интернет страница ще откриете график на уроците, който своевременно се допълва и актуализира, както и безплатни интерактивни електронни учебници. За повече новини следете и фейсбук страницата на "Просвета" на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG

 Всички права запазени! ©ОУ Христо Ботев
Suzara web design